Psycholoog Kruisem

Via telefoon, mail, elektronische agenda vindt u deze week nog een psycholoog Kruisem te Nokere. U kunt dit zelf doen met onze elektronische agenda. Of u kunt ons bellen of mailen. Kies daartoe voor een psycholoog met dertig jaar ervaring, zowel in eigen praktijk als in een gespecialiseerd ziekenhuis.

[maxbutton id=”1″]

Jan Schrans, psychologenpraktijk Kruisem te Nokere

Een psycholoog oudenaarde is te vinden hier. Wat is dat  psycholoog terugbetaling?  Psycholoog Deinze vind een psycholoog, vind je hier. De psycholoog prijs is correct en heel duidelijk hier.
Psycholoog te Kruishoutem-Nokere

U hoeft daartoe niet naar Gent, Leuven of Antwerpen te rijden voor kwaliteitsvolle psychotherapie. In uw eigen dorp te Kruisem, in de Waregemsestraat – dichtbij en toch discreet – vindt u er een gekwalificeerde psycholoog met 20 jaar ervaring.

[wpgmza id=”1″]

Psycholoog Kruisem | Jan Schrans helpt jongeren & volwassenen:

Verder op deze website vindt u uitleg over hoe psychotherapie precies verloopt, wat onze tarieven zijn. Ook krijgt u een overzicht van de meest voorkomende psychologische problemen die wij behandelen in onze psychologenpraktijk.

Waarvoor kunt u hier terecht?

Specialiteiten van deze psychologenpraktijk zijn ADHD|ADD, depressie, zeer ernstige problemen zoals eetstoornissen en psychose of bipolariteit.

Psychotherapie vereist niet alleen een universitair basisdiploma. Een psychotherapeut moet ook beschikken over een bijkomend diploma psychotherapie.

Jan Schrans deed ervaring op in Psychologenpraktijken te Aalter en Gent. Hij werkte er samen met onder andere psychiater dr. Sara Devos en met kinderpsychiater Prof. dr. Karlien Dhondt van UZ Gent.

Bel:0472 21 63 65
E-mail: jan.schrans@gmail.com

[maxbutton id=”1″]