Contact ADHD|ADD

Mijn naam is Jan Schrans. Via contact ADHD|ADD komt u automatisch bij mij terecht.

Ruime ervaring

Ik studeerde af als Master Klinisch Psycholoog in 1988 en specialiseerde me in het testen en behandelen van ADHD en ADD sinds 2012. Daarvoor werkte ik 18 jaar in een psychiatrisch ziekenhuis met jongeren en volwassenen met ernstige tot zeer ernstige psychische problemen. Ik ken daardoor vele psychologische problemen zeer goed. Sinds 2001 heb ik ook mijn eigen privé Psychologenpraktijk Jovo.

Zoals wel meer psychologen volgde ik verschillende langdurige opleidingen psychotherapie. Maar ik merkte tijdens al die jaren in de praktijk dat een aantal patiënten weinig geholpen werden met mijn psychotherapie. Zonder dat ik precies wist waarom. Dat gebeurt ook bij mijn collega’s.

ADD bij volwassenen, een goed bewaard geheim

In 2012 werd het me duidelijk dat de meeste van deze moeilijk te behandelen patiënten ADD hadden. ADD is hetzelfde als ADHD maar dan zonder de typische overbeweeglijkheid en impulsiviteit. Anders gezegd, mensen met ADD klachten zijn vooral zeer onoplettend: stil, braaf en verstrooid. Verder vindt u de kenmerken van ADD.

Door mijn jarenlange ervaring in het multidisciplinair team van het ziekenhuis kon ik patiënten met ADD redelijk vlug eruit halen. Na het diagnostisch testonderzoek stuurde ik een verslag naar de huisarts en deze gaf hun dan medicatie. Daarmee was het probleem vaak opgelost.

Maar vele van deze patiënten keerden terug omdat ze teveel last kregen van de medicatie en de bijwerkingen ervan. Of omdat ze ongerust waren over de gevolgen van het langdurig nemen van medicatie voor ADHD en ADD. Medicatie tegen ADHD en ADD wordt bij volwassenen off-script voorgeschreven: het is bedoeld voor kinderen, niet voor volwassenen.

Gezonde en veilige ADD behandeling

Ik leerde om mijn patiënten niet meer dagenlang bezig te houden met de vele ADD testen en daaruit volgende dure verslagen. Op twee uur krijg je hier een diagnose en een verslag voor uw huisarts. Op vraag kun je ook een attest krijgen voor werk of school. Daarna kun je ons veilig en gezond behandelingspakket zonder medicatie desgewenst kopen. Deze behandeling ontwikkelden we sinds 2016 en wordt steeds verder verfijnd met de laatste wetenschappelijke inzichten.

Met een apart deel van ons pakket leer je om dit programma volledig zelfstandig te starten en vol te houden. Op die manier slagen wij erin om ook de tijdsinvestering en de kostprijs voor de behandeling laag te houden. Omdat voeding een belangrijk onderdeel van het programma vormt is dat voor tieners meestal een mission impossible. Die nemen beter medicatie als het echt nodig is.

We volgen je verder gratis op per mail zolang je dat wenst.

Afspraak onderzoek en gezonde behandeling ADHD|ADD

Indien je al een onderzoek onderging en liever online de behandeling volgt kun je ons pakket bestellen dat bestaat uit één gratis webinar en twee betalende plus aankooplijstjes. Kostprijs: 95 euro. Klik daarvoor op deze knop.

Aankoop online programma ADD

Leer meer over het testonderzoek en de behandeling via een klik op onderstaande blauwe knop. Vind je geen gepast moment meer of lukt het niet om een afspraak in te boeken? Geen nood, bel of mail me en ik doe dit voor jou.

Meer over het testonderzoek

Tarief psycholoog bij Psychologenpraktijk JoVo

Het totaalpakket voor testonderzoek en uitleg behandelpakket ADD voor volwassenen kost 250 euro. Daarin is alles inbegrepen zoals bijvoorbeeld gevraagde verslagen, attesten en opvolging per mail.

Tarief 60 euro: per individuele sessie voor verdere opvolging van de behandeling ADD.

Tarief 75 euro incl.: verdere individuele coaching ADD met terugbetaling door werkgever, verzekeraar of als bedrijfsonkosten. 

Niet nageleefde afspraken of te laat afgezegde afspraken (binnen 48u) worden in elk geval integraal betaald aan de psycholoog.

MAAK HIER ZELF EEN AFSPRAAK

Onze adresgegevens zijn:

Waregemsestraat 80*
9771 Kruishoutem

*let op met GPS die vaak Waregemsesteenweg aanduidt!

E-mail:jan.schrans@gmail.com
Tel: 0472/21 63 65

Volg ons ook op Twitter

Volg ons ook op Facebook

Expertisecentrum contact ADHD|ADD
Expertisecentrum voor ADHD en ADD bij volwassenen en jongeren.

Psycholoog Jan Schrans: ADHD coach, gespecialiseerd in ADD bij jongeren en volwassenen.

psycholoog, psycholoog in de buurt, psycholoog Kortrijk, psychologie
Klinisch psycholoog Jan Schrans

Tel.: 0498475707

Expertisecentrum ADHD|ADD bij u in de buurt:

De psychologenpraktijk is centraal gelegen, net op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. Kruishoutem ligt aan de E17  midden tussen Kortrijk en Gent, centraal tussen DeinzeWaregem en Oudenaarde. Het is een heel rustig gelegen plek die anonimiteit waarborgt.

Voor jouw ADHD|ADD problemen bieden wij testonderzoek, een behandeling, follow-up per mail of  psychotherapie aan. Je+ eerste afspraak in ons Expertisecentrum kan plaats vinden indien nodig nog binnen de week.

Collega’s bieden wij hetzij supervisie, hetzij intervisie of leertherapie aan bij de behandeling van hun patiënten met ADHD|ADD in hun eigen setting.

Wegbeschrijving naar Expertisecentrum voor contact ADHD|ADD:

Gebruik Ctrl + scrollen om in- en uit te zoomen op de kaart

Met de auto naar Expertisecentrum ADHD|ADD

Let op: GPS duidt meestal eerst de Waregemsesteenweg aan. Dat is een straat in Kruisem in de buurt van de Psychologenpraktijk. Maar de Praktijk ligt aan de Waregemsestraat, op de hoek met de Herlegemstraat. Ongeveer halfweg tussen de brug over de E17 en Kapsalon Kathie.

De psychologenpraktijk ligt net op de grens van Oost- en West-Vlaanderen nabij Waregem. Kruisem vind je midden tussen Kortrijk en Gent, bij DeinzeWaregem en Oudenaarde. De psychologenpraktijk ligt op een rustige plaats midden het groen in de Vlaamse Ardennen aan de voet van Nokerberg.

Als je van Kortrijk komt neem je best op de E17 afrit Waregem. De Waregemsestraat 80 in 9771, Kruishoutem (Nokere) is gesitueerd op twee kilometer van de Ring van Waregem, drie kilometer van de E17 te Waregem.

Van Deinze, Zulte en Oudenaarde is het 15 minuten rijden naar ons Expertisecentrum ADHD|ADD.

Contact ADHD|ADD expertisecentrum vanuit Kortrijk

Als je in Kortrijk woont bereik je ons Expertisecentrum ADHD|ADD met de auto na 25 minuten. Neem de afrit van Waregem links richting Centrum Waregem tot de lichten rechts. Na ongeveer 600 m ring van Waregem sla je af naar richting Nokere. De GPS volgt een andere richting via de veldwegen. Eens op de brug E17 zie je 300 m verderop het Expertisecentrum ADHD|ADD liggen aan de linkerkant.

Vanuit Gent neem je beter de afrit in Kruisem en volg je restaurant ‘Hof van Cleve’ maar rij op dit weggetje dan verder tot op het eind. Sla dan rechts af op de Waregemsesteenweg tot net voor de brug over de E17 . Daar links links en rechtdoor tot bij de Waregemsestraat.

Contact ADHD|ADD met het openbaar vervoer

Het expertisecentrum ADHD|ADD in Nokere is zowel ’s morgens als ’s avonds te bereiken met de bus vanaf station Waregem. Overdag vind je een belbus. Er bevindt zich naast het Expertisecentrum een bushalte.

Fiets beschikbaar

Met de fiets bevindt Expertisecentrum ADHD|ADD zich op ongeveer vier kilometer of 15′ van station Waregem.

In het station zijn fietsen te huur bij blue-bike voor 1.15 euro de rit. Het zijn uni-sex fietsen met een mandje, een fietsslot en een zadel dat je kunt aanpassen. De weg van het station naar Expertisecentrum ADHD|ADD is rustig en mooi.

MAAK HIER ZELF EEN AFSPRAAK

Reacties gesloten.