Wij helpen u graag verder

Adres

Waregemsestraat 80 te Nokere

Zikastraat 126 te Geraardsbergen

Onze tarieven

Onderzoek, diagnosestelling en behandelprogramma

€300 (incl. BTW)

Diagnosestelling ADHD jongeren en volwassenen , attesten, verslagen, overleg en info nadien per mail inbegrepen. Daarbij ontvangt u gratis het online behandelprogramma.

Online behandelprogramma

€100 (incl. BTW)

Online behandelpakket ADHD Volwassenen met drie webinars (50′ gratis, 42′ en 28′) en twee aankooplijsten om zelf uw behandeling thuis te starten en vol te houden.

Met de auto naar onze praktijk?

Praktijk Nokere-Kruisem - Waregemsestraat 80 te Nokere

De praktijk bevindt zich om de hoek, in de Herlegemstraat, aan de kleine parking (dolomiet) links.

Uw auto kunt u parkeren voor de deur of op de kleine parking.

GPS duidt meestal eerst de Waregemsesteenweg aan. Dat is een andere straat in Kruisem in de buurt van de Psychologenpraktijk. Maar de Praktijk ligt aan de Waregemsestraat, op de hoek met de Herlegemstraat. Ongeveer halfweg tussen de brug over de E17 en Kapsalon Kathie.

De psychologenpraktijk ligt net op de grens van Oost- en West-Vlaanderen nabij Waregem. Kruisem vind je midden tussen Kortrijk en Gent, bij Deinze, Waregem en Oudenaarde. De psychologenpraktijk ligt op een rustige plaats midden het groen in de Vlaamse Ardennen, aan de voet van Nokerberg. Als je van Kortrijk komt neem je best op de E17 afrit Waregem. De Waregemsestraat 80 in 9771, Kruishoutem (Nokere) is gesitueerd op twee kilometer van de Ring van Waregem, drie kilometer van de E17 te Waregem. Van Deinze, Zulte en Oudenaarde is het 15 minuten rijden naar ons Expertisecentrum ADHD|ADD.

Paktijk Moerbeke-Geeraadsbergen - Zikastraat 126 te Geraardsbergen

De praktijk bevindt zich iets naar beneden voorbij de brievenbus

Parkeren op de hoek van Dokter Derolaan, in geen enkel geval in de Zikastraat!

Met de openbaar vervoer en fiets naar onze praktijk?

Het expertisecentrum ADHD/ADD in Nokere is zowel ’s morgens als ’s avonds te bereiken met de bus vanaf station Waregem. Overdag vind je een belbus. Er bevindt zich naast het Expertisecentrum een bushalte.


Fiets beschikbaar

Met de fiets bevindt Expertisecentrum ADHD/ADD zich op ongeveer vier kilometer of 15' van station Waregem. In het station zijn fietsen te huur bij blue-bike voor 1.15 euro de rit. Het zijn uni-sex fietsen met een mandje, een fietsslot en een zadel dat je kunt aanpassen. De weg van het station naar Expertisecentrum ADHD/ADD is rustig en mooi.

Meer info over onze psychologen?