ADHD|ADD Behandelprogramma

Een gezonde behandeling tegen ADD

Wij ontwikkelden de voorbije jaren een veilige en gezonde behandeling van ADD en ADHD zonder medicatie, voor volwassenen. Dit programma vermindert uw klachten aanzienlijk. Aandacht en concentratie, organiseren, welbevinden, slaappatroon, vlotheid in sociale contacten, uitstelgedrag enzoverder zullen hierdoor merkelijk verbeteren. Het is een zeer gezond programma.

Voorwaarde evenwel is dat men bereid is om zichzelf een heel gezond maar vrij streng programma op te leggen qua leefgewoontes (slaaphygiëne, voeding, beweging), aangevuld met enkele supplementen. Ideaal is het voor mensen die al letten op hun gezonde voeding. Voor tieners daarentegen is dit vaak niet haalbaar.

Hieronder vindt u beknopt uitgelegd wat het ADHD|ADD behandelprogramma van het expertisecentrum heel concreet inhoudt.

Wat houdt de ADD behandeling in?

Concreet bevat het programma: een Webinar (42′) waarin het programma wordt uitgelegd. De juiste oliën en vetten, natuurlijke suikers, groenten en fruit, granen, soorten gezond ontbijt, soorten thee, alcohol en ander vocht. Ook in detail wat een goede slaaphygiëne is en een algemene uitleg over zin en onzin van supplementen met ons eigen voorstel van een (betaalbaar) pakket aan supplementen.

Daarnaast een Webinar (28′) die concreet aantoont hoe je vlot met het programma kunt starten en het ook kan volhouden. Deze Webinar zit vol tips en tricks, op het lijf geschreven van mensen met AD(H)D.

Bijkomend is er een lijst met essentiële voedingsproducten om in huis te hebben en ook een lange boodschappenlijst met interessante voeding om uit te kiezen.

Ondertussen volgen een aantal honderden mensen ons programma. Enkelen daarvan getuigen over de ADD behandeling op deze website.

About us

Ik ben klinisch psycholoog en psychotherapeut sinds 1988, werkte 18 jaar als psycholoog in een psychiatrisch ziekenhuis en heb mijn eigen groepspraktijk van psychologen en psychiaters sinds 2001.

Sinds 2012 specialiseer ik me in ADD bij volwassenen, zowel in het onderzoek als in de niet-medicamenteuze behandeling ervan. In functie van deze behandeling volgde ik ook een opleiding gezonde voeding.

FAQ

Hoeveel kost het programma?

Het online behandelprogramma kost de prijs van één consultatie, namelijk 60 euro incl.

Hoelang mag ik het gebruiken?

Zolang je het zelf nodig vindt. En je mag ons steeds mailen met vragen.

Is het moeilijk om het programma vol te houden?

Voor mensen die al letten op hun voeding valt dat goed mee. Voor de anderen is dat, zeker in het begin, toch wel op de tanden bijten. Daarom is er een tweede Webinar om dit te starten en vol te houden. De vier elementen van het programma (slaaphygiëne, voeding, supplementen en bewegen) versterken elkaar ook en maken het iets minder moeilijk.

Maar het blijft de eerste drie maanden toch wel een opdracht. In die periode kan het helpen om de miserie die ADD veroorzaakt niet te vergeten. Maar voor tieners blijft het vaak een mission impossible, zeker als ze op internaat of kot zitten.

Werkt de behandeling meteen?

Neen het duurt, als men geluk heeft, toch wel drie à vier weken voor de eerste ADD klachten verminderen. Meestal moet men toch op 2 à 3 maanden rekenen voor het op kruissnelheid is. Bij mensen die al goed op hun voeding letten kan het veel vlugger gaan.

Is deze ADD behandeling niet het verkopen van gebakken lucht?

Neen, het is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke bevindingen en getoetst aan de ervaringen van honderden patiënten die het programma volgen, door middel van een uitgebreide vragenlijst. Wij houden ons ver van de esoterie.

Wat houdt het programma ADD precies in?

 • Uitgebreide en gedetailleerde uiteenzetting over te vermijden/aan te bevelen voeding.
 • Overzicht en gedetailleerde uitleg over slaaphygiëne.
 • Een gezonde én betaalbare selectie van natuurlijke supplementen met uiteenzetting over het waarom van onze keuze, het juiste gebruik en de aankoop ervan.
 • Realistische en praktische toelichting om te bewegen en te sporten.
 • Video begeleiding om het programma te starten én vol te houden.
 • Gratis begeleiding per mail voor al uw bijkomende vragen.

Koop het online behandelprogramma AD(H)D

Gezonde en Veilige Behandeling voor ADHD|ADD

Volg thuis met behulp van gedetailleerde video’s en aankooplijstjes uw eigen programma om de ADD klachten sterk te verminderen. Het programma is het eindresultaat van 10 jaar onderzoek, ontwikkeling en ervaring. Het veilig en gezond programma vermindert uw klachten zonder medicatie in te nemen. Met daarbij ook videobegeleiding om vlot te starten en vol te houden. Bevat ook lijstjes met aankooptips voor voeding bij ADHD en ADD.

De meest boeken over ADHD adviseren het gebruik van medicatie. Er is een veilige en gezonde behandeling van ADHD en ADD zonder medicatie.
Bestaat er een veilige en gezonde behandeling van ADHD zonder medicatie?

Wat krijgt u?

 • Gedetailleerd programma met videobegeleiding.
 • Gezond en veilig, zonder medicatie.
 • Ontwerp: expertisecentrum met 10 jaar ervaring.
 • Sinds 2016 steeds verder aangepast en verfijnd op basis van wetenschappelijke inzichten.
 • Gratis individuele begeleiding per mail.
 • 90% van de patiënten die het volgen zijn tevreden tot zeer tevreden.
 • Mogelijkheid om tegelijk of later individuele psychotherapie te volgen bij klinisch psycholoog Jan Schrans.

Bestaat er een veilige en gezonde behandeling van ADHD zonder medicatie? Ja, en patiënten kunnen dit programma online aankopen en thuis alles zelf uitvoeren.

Kostprijs

Het online behandelprogramma kost de prijs van één sessie bij de psycholoog, 60 euro incl.

Koop het online behandelprogramma AD(H)D

Online programma blijft permanent beschikbaar.

Reacties gesloten.