Tevredenheid over de ADHD|ADD behandeling

Er is algemeen tevredenheid over de ADHD|ADD behandeling bij de overgrote meerderheid van de patiënten in ons Expertisecentrum. Hieronder vind je enkele uitspraken over onze gezonde behandeling zonder medicatie.

Ik vind je webinars zeer goed!  Dit alles heb ik mijn kinderen ook meegegeven en bij mezelf toegepast! Ik kan mij heel goed voorstellen dat voor veel mensen dit alles heel goede info is! Zeker voor ADHD-ers die ongezond leven als gevolg van hun ongestructureerd leven, chaos, onregelmatig slapen, verslavingen enz. Het inkooplijstje is een heel goed idee! Ook de samenvatting van uw gesprek onderaan, zorgt er voor dat men blijft lezen en luisteren tegelijkertijd, wat maakt dat alles veel beter binnen komt!
Mijn grootste probleem is eigenlijk, te veel prikkels op het werk, die mij nerveus maken. Bij onverwachte veranderingen op het werk kan ik niet zo snel anticiperen als mijn collega’s ,wat mij enorm nerveus maakt. Ook de tijd inschatten om mijn werk te voltooien is super moeilijk met als gevolg dat ik super snel en hard werk tot uitputting toe!  Door overprikkeling en angst ben ik super vergeetachtig.
In ieder geval ben ik heel blij met de diagnose! Voor alles is er nu een verklaring. Ik houd mij aan het voedingspatroon, nu nog veel strikter en neem de supplementen!
We zullen nu zien op termijn wat dit alles geeft!
Hartelijk dank, dat u zo goed kan luisteren bij het stellen van de diagnose! Doe zo voort!
Je hoort nog van mij, op termijn!

Naomi

Ja, alerter.

Koen

Het heeft veel geholpen en het is naar mijn mening ook enige langetermijnoplossing want je kan niet altijd medicatie blijven nemen. Medicatie heeft wel met momenten geholpen (zeker in het begin) maar eens voedingsdieet begint te werken dan is dat effect veel beter dan de medicatie. Het moeilijkste vond ik gewoon het begin, maar daarna zie je meteen resultaat.

Laurence

Nog maar net hervat dus valt nog te bezien. Vermoed dat het helpt. Nu in corona periode sowieso rustiger door te weinig prikkels van buitenaf.

Lieve

Afhankelijk van mijn stemming volg ik advies op of lukt het me niet om advies op te volgen. In mijn goede periode is mijn slaaphygiene ok, let ik op mijn voeding en beweeg ik meer. Ik ben dan ook redelijk tevreden met resultaat.Weet niet of de supplementen wat hebben veranderd. Had daar geen gevoel over hoe ze werkten in mijn lichaam.

Dominiek

Heel tevreden, ben overgeschakeld al sinds 2017 van Rilatine naar supplementen.

Peter

Ja, tevreden. heb wel de indruk dat de klachten zullen blijven terugkomen eens ik stop met de supplementen.

Frans

Ja, ik kan me veel beter organiseren en focussen, waardoor ik een job met meer verantwoordelijkheid kan doen. Sociaal contact is ook veel makkelijker geworden.

Siska

De eetgewoontes zijn ondertussen nog meer aangepast en dat geeft een ietwat beter effect maar zonder de supplementen zou het effect op mij eerder gering geweest zijn, misschien ook gezien de reeds juiste slaaphygiëne en voeding voor de behandeling.

Myriam

Als ik de instructies volg gaat het goed maar het lukt niet altijd… Ik weet tenmiste wat er fout gaat en hoe het verbeteren.

Vera

Hulp bij ADHD behandeling ADD
Er is tevredenheid over diagnosestelling en behandeladvies leefgewoontes.

Tevreden, er is (h)erkenning . Ik kan me beter concentreren. Ik weet nu wat ik wel/niet mag eten. Ik kan alles een plaats geven, in mijn verwerkingsproces.

Filip

Anderzijds blijft het een zoektocht en bots ik tegen beperkingen. Aangezien ik al uw advies over eten heel strikt opvolg, ben ik veel afgevallen. Ik eet veel minder omdat ik dit eetpatroon wat beu ben. Voor sommige vakken op school krijg ik de opmerking dat ik veel te vlug indien, zonder nalezen. Hierdoor maak ik nog slordige fouten.

Peter

Ik merk idd verbeteringen in mijn leven. Tevreden.

Frank

Sinds ik supplementen neem, kan ik me veel beter organiseren en focussen waardoor ik ben kunnen ingaan op een vacature met veel verantwoordelijkheid, en nu al bijna een jaar een job heb die ik echt graag doe en die me veel voldoening geeft. Ook mijn sociaal leven verloopt veel gemakkelijker en maakt dat ik me meer open stel naar anderen.

Rony

Als alles gevolgd wordt is er verbetering maar het is te moeilijk om consequent te zijn

Els

Ik ben absoluut tevreden, de voornaamste graadmeter is de feedback van mijn vriendin dat het verschil merkbaar is bv dat ADHD veel meer deel is geworden van mezelf ipv dat ik in mijn weerstand duik. Met als gevolg dat ik meer focus op te oefenen. En bewuster met mijn omgeving bezig ben dan ervoor. Ook mijn eigen ervaringen op het werk zijn dat ik me kalmer voel en me makkelijker concentreer.

Koen

Tegelijk is dit geen constante natuurlijk. Het is veel oefenen mentaal bv niet opstaan als je hoofd overactief wakker wordt omdat het nog te vroeg is of de balans tussen veel energie en weinig meer oefenen door yoga e.d.

Steven

Aanvankelijk wel maar de laatste maanden (stressvolle periode) zelfde symptomen als vroeger

Karlien

Merk verbetering van symptomen bij behandeling: alerter, minder angstig, beter in organiseren.

Ludo

Ik heb minder stemmingswisselingen, dat vind ik heel positief. Ik sta veel sterker in mijn schoenen.

Vincent

Hoe meer het iets is van mezelf, hoe trainbaarder het lijkt te worden. Maar eigenlijk is dit een heel moeilijke vraag. De behandeling is een basiskader. De uitbouw ervan vul je zelf in en doorkruist het normale en je eigen identiteit elke dag opnieuw.

Ann

Afspraak AD(H)D onderzoek volwassenen Nokere, Geraardsbergen of videocall

Reacties gesloten.