Contact

Contact Psychologenpraktijk Psycholoog-JoVo

Waregemsestraat 80
9771 Kruishoutem
Contacteer Psychologenpraktijk Psycholoog-JoVo via mail of per telefoon 0472/21 63 65

Jongeren en volwassenenpsycholoog Jan Schrans:

Contact psycholoog


Psycholoog Jan Schrans

E-mail: jan.schrans@gmail.com
Tel: 0472/21 63 65

Contact Psychologenpraktijk Psycholoog-JoVo Kinderpsycholoog Ruth Six:

Kindertherapeut

Kinderpsycholoog Ruth Six

E-mail: ruthsix@gmail.com
Tel: 0496/71.26.17

Psychische hulp bij u in de buurt:

De psychologenpraktijk is centraal gelegen, net op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. Kruishoutem ligt aan de E17  midden tussen Kortrijk en Gent, centraal tussen Deinze, Waregem en Oudenaarde. Het is een heel rustig gelegen plek die anonimiteit waarborgt.

Voor een vrijblijvend eenmalig advies, begeleiding, coaching of psychotherapie. Uw eerste afspraak heeft plaats binnen de week.

Collega’s bieden wij supervisie/intervisie/leertherapie aan voor hun eigen Praktijk en behandelingen.

Duidelijke informatie over hoe een psycholoog vinden, over allerlei psychologische problemen of over psychotherapie vindt u op deze website. Daarbij kunt u de zoek knop gebruiken. Ook onze opleiding en tarief vindt u op deze website.

Vragen kunt u ook rechtstreeks aan ons stellen via de knop ‘stel een vraag’ of u kunt ons bereiken via e-mail.
.

Wegbeschrijving naar psycholoog

Met de auto

Psychotherapeut? De psychologenpraktijk is centraal gelegen, net op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. Kruishoutem ligt in het midden tussen Kortrijk en Gent, tussen Deinze, Waregem en Oudenaarde. Het is een heel rustig gelegen plek die anonimiteit waarborgt.

De Waregemsestraat 80 in 9771, Kruishoutem (Nokere) kunt u vinden op ongeveer twee kilometer van de Ring van Waregem, en op een drietal kilometer van de afrit E17 in Waregem

Deinze en Oudenaarde liggen op ongeveer 15 minuten rijden van de Praktijk.

Vanuit Kortrijk is het met de auto ongeveer 25 minuten rijden. U neemt afrit Waregem (sla links af richting Waregem) tot u aan de lichten rechts na 500 m op de ring rond Waregem komt die u rechts op de rotonde volgt, en waarop u na 400 m afslaat richting Nokere. De GPS volgt een ander parcours. Over de brug van de E17 is het dan 200 m verder op de linkerkant in de bocht.

Van Gent neemt u afrit Kruishoutem en volgt restaurant ‘Hof van Cleve’ maar rijdt dan verder rechtdoor. An het T kruispunt slaat u rechts af (Waregemsesteenweg).  Net voor de brug links tot aan de Waregemsestraat.

Met het openbaar vervoer

De praktijk in Kruishoutem is ’s avonds bereikbaar met de lijnbus vanaf het station / Centrum Waregem en overdag met de belbus. Er is een bushalte aan de Praktijk (www.delijn.be).

Fiets beschikbaar

Met de fiets ligt de  psychologenpraktijk op 10 minuten rijden van het station te Waregem (www.nmbs.be).

Er staat een vrouwenfiets permanent en anoniem ter beschikking aan het station.

Contact Psychologenpraktijk Psycholoog-JoVo via e-mail. Ook voor wie zoekt naar een ervaren kinder- en jongerenpsycholoog-psychotherapeut.

Uw mailadres wordt niet getoond. Naam en mailadres invullen aub

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.