Contact

Contact Psychologenpraktijk Psycholoog-JoVo

Maak eigenhandig een afspraak in onze agenda door te klikken op onderstaande blauwe knop:

Maak hier een afspraak voor een ander probleem

DOOR EEN TECHNISCH PROBLEEM ZIJN AFSPRAKEN VOOR ONDERZOEK MOMENTEEL NIET RECHTSTREEKS TE AGENDEREN IN GERAARDSBERGEN. STUUR DAARVOOR EEN MAIL NAAR JAN.SCHRANS@GMAIL.COM, ER IS NOG PLAATS VANAF 7/10.

Via mail of per telefoon:

E-mail:jan.schrans@gmail.com
Tel: 0472/21 63 65

Psychologenpraktijk Psycholoog-JoVo

Jongeren en volwassenenpsycholoog Jan Schrans:

psycholoog, psycholoog in de buurt, psycholoog Kortrijk, psychologie
Klinisch psycholoog Jan Schrans

Waregemsestraat 80
9771 Kruishoutem

Kinderpsycholoog en jongerentherapeut Sabine Vranken

E-mail: psysabinevranken@gmail.com

Tel.: 0498475707

Kinderpsycholoog, kindertherapeut, kinderpsycholoog Deinze, kinderpsycholoog Waregem
Kinderpsycholoog Vranken

Maak hier een afspraak voor een ander probleem

Psychische hulp bij u in de buurt:

De psychologenpraktijk is centraal gelegen, net op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. Kruishoutem ligt aan de E17  midden tussen Kortrijk en Gent, centraal tussen Deinze, Waregem en Oudenaarde. Het is een rustig gelegen plek die anonimiteit waarborgt. Er is parkeerplaats aan de voordeur.

Voor een vrijblijvend eenmalig advies, begeleiding, coaching of psychotherapie. Uw eerste afspraak heeft plaats binnen de week.

Collega’s bieden wij supervisie/intervisie/leertherapie aan voor hun eigen Praktijk en behandelingen.

Duidelijke informatie over hoe een psycholoog vinden, over allerlei psychologische problemen of over psychotherapie vindt u op deze website. Daarbij kunt u de zoek knop gebruiken. Ook onze opleiding en tarief vindt u op deze website.

Vragen kunt u ook rechtstreeks aan ons stellen via de knop ‘stel een vraag’ of u kunt ons bereiken via e-mail.

Wegbeschrijving naar psycholoog

Met de auto

Psychotherapeut? De psychologenpraktijk is centraal gelegen, net op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. Kruishoutem ligt in het midden tussen Kortrijk en Gent, tussen Deinze, Waregem en Oudenaarde. Het is een heel rustig gelegen plek die anonimiteit waarborgt.

De Waregemsestraat 80 in 9771, Kruishoutem (Nokere) kunt u vinden op ongeveer twee kilometer van de Ring van Waregem, en op een drietal kilometer van de afrit E17 in Waregem

Deinze en Oudenaarde liggen op ongeveer 15 minuten rijden van de Praktijk.

Vanuit Kortrijk is het met de auto ongeveer 25 minuten rijden. U neemt afrit Waregem (sla links af richting Waregem) tot u aan de lichten rechts na 500 m op de ring rond Waregem komt die u rechts op de rotonde volgt, en waarop u na 400 m afslaat richting Nokere. De GPS volgt een ander parcours. Over de brug van de E17 is het dan 200 m verder op de linkerkant in de bocht.

Van Gent neemt u afrit Kruishoutem en volgt restaurant ‘Hof van Cleve’ maar rijdt dan verder rechtdoor. An het T kruispunt slaat u rechts af (Waregemsesteenweg).  Net voor de brug links tot aan de Waregemsestraat.

Met het openbaar vervoer

De praktijk in Kruishoutem is ’s morgens en ’s avonds bereikbaar met de lijnbus vanaf het station / Centrum Waregem en overdag met de belbus. Er is een bushalte aan de Praktijk (www.delijn.be).

Fiets beschikbaar

Met de fiets ligt de  psychologenpraktijk op 15 minuten rijden van het station te Waregem.

Er zijn fietsen te huur in het station bij blue-bike. Voor 1.15 euro per rit huurt u daar een fiets. Het zijn uni-sex fietsen met bijhorend mandje, fietsslot en handig aan te passen zadel. De weg van en naar het station/ Nokere is rustig en aangenaam.

Contact Psychologenpraktijk Psycholoog-JoVo via e-mail. Ook voor wie zoekt naar een ervaren kinder- en jongerenpsycholoog-psychotherapeut.

Maak hier een afspraak voor een ander probleem

Reacties gesloten.